DigitalYacht SPL1500 VHF-AIS Antenna splitter

 393,25 netto

Dankzij de gepatenteerde zero loss-technologie kunt u uw belangrijkste VHF-antenne delen met zowel de VHF als AIS. Compatibel met transponders en ontvangers.”

Artikelnummer: ZDIGSPL1500 Categorieën: ,

Beschrijving

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Een AIS-ontvanger of transponder vereist een VHF-antenne. Met de nieuwe SPL1500 VHF-antennesplitter van Digital Yacht kan echter een bestaande antenne worden gebruikt voor zowel AIS als VHF (DSC). In tegenstelling tot de meeste eenvoudige splitters, kan de SPL1500 ook worden gebruikt met een klasse B AIS-transpondersysteem. Het bevat ook speciale schakelingen om een ​​veilige werking van de twee zendapparaten te garanderen.

Het apparaat heeft drie eenvoudige aansluitingen: een ingang voor de VHF-hoofdantenne en vervolgens uitgangen voor de AIS-ontvanger/transponder en een andere voor de DSC VHF. Het maakt gebruik van de nieuwe, gepatenteerde ZeroLossTM-technologie van Digital Yacht om de best mogelijke ontvangst en verzending vanaf alle apparaten te garanderen. Het belangrijkste is dat het ook faalveilig is. Dit betekent dat als de unit ooit zou stoppen met werken of de stroom zou verliezen, dit geen invloed heeft op de belangrijkste VHF-werking. Tot nu toe heeft Digital Yacht een speciale antenne aanbevolen voor een ontvanger of transponder. Met de nieuwe, deze nieuwe ZeroLoss ™ -technologie kunnen we nu echter een oplossing bieden die de installatie aanzienlijk vereenvoudigt en tegelijkertijd de prestaties behoudt.

De unit is waterdicht en past bij de esthetiek van de huidige AIT1500, en kan dus eenvoudig in elk vaartuig worden geïntegreerd. Het is geschikt voor gebruik op 12V- of 24V-systemen. Drie LED’s geven de status van de SPL2000 aan. LED’s geven de juiste voeding van de unit aan; en ook wanneer de AIS of VHF zendt.

SPECIFICATIES:

VHF-antennesplitter – Maakt het mogelijk om een ​​bestaande VHF-antenne te gebruiken voor zowel het standaard VHF- als het AIS-systeem
Gepatenteerde ZeroLossTM-technologie voor uitzonderlijke prestaties
Werkt met alle klasse B transponders en ontvangers
Geleverd met voedingskabel, PL259-PL259 kabelassemblage en BNC-BNC kabelassemblage voor eenvoudige installatie (alle kabels 0,50 m lang)
12v of 24v 0werking en laag stroomverbruik
Fail veilige werking
Zelfde grootte en ontwerp als de AIT1500
Maakt de installatie van een AIS-ontvanger of transponder zeer snel en eenvoudig
Bespaart op extra antenneruis

Extra informatie

Gewicht 1 kg