Digital Yacht iAIS Ontvanger Wireless

 544,50 netto

IAIS ontvanger voor iPad, iPhone  en iTouch

Artikelnummer: ZDIGiAIS Categorie:

Beschrijving

iais receiver-500x500

 

Digital Yacht heeft een nieuw navigatie-apparaat voor gebruik met Apple’s populaire reeks van mobiele producten zoals de IPHONE en IPAD. iAIS, verbindt draadloos de navigatie gegevens naar de Apple iPhone, iPad of iTouch. Het bevat ook een zeer geavanceerde, dual channel Automatic Identification System (AIS)-ontvanger waardoor compatibel “apps” toegang tot NMEA instrument, GPS en AIS hebben. Het gebruik van een dual channel AIS-ontvanger ontwerp verbetert sterk de nauwkeurigheid van de data.

iAIS kan multiplex NMEA data die beschikbaar is aan boord van de boot – bijvoorbeeld GPS, diepte, snelheid, wind, enz. verwerken. Al deze informatie kan met de AIS-gegevens gecombineerd in de draadloze feed en toegewijde NMEA / USB-uitgangen opgenomen worden. iAIS vereist slechts een aansluiting op een standaard VHF antenne of een geschikte VHF / AIS-antenne splitter.

Digital Yacht heeft een gratis app, beschikbaar voor download via de Apple Store. De IAIS app toont een radar stijl weergave van AIS targets samen met een target lijst. Klik op een doelwit voor gedetailleerde informatie zoals identiteit, koers en snelheid.

Er zijn ook enkele geweldige low-cost apps met kaart informatie en navigatie-functies. Momenteel zijn de meest populaire toepassing voor de iPhone en iPad, die een real-time GPS-overlay en AIS, kunnen steunen iNavX (www.inavx.com). Compatibel met Navionic’s kaarten (wereldwijd) en NOAA grafieken in de VS, iNavX biedt een complete set van navigatie functies die uw draagbare Apple-apparaat omtovert tot een volledig functionele elektronische kaartplotter. Het ondersteunt waypoints, routes en getijden gegevens en is heel eenvoudig om te gebruiken. Het kan zelfs overlay GRIB gegevens over het weer weergeven.

’s Werelds eerste draadloze navigatie data server – en met hoge prestaties, dual channel geïntegreerde AIS-ontvanger.

Zorgt voor een draadloze TCP/IP, NMEA 0183 (38400 baud) en USB-uitgangen (voor gebruik beschikbaar zijn tegelijkertijd).

NMEA ingang en multiplex functie – laat de boot instrument en GPS-gegevens te worden aangesloten op iPad / Telefoon / Touch producten evenals de AIS-gegevens.

Bereik afhankelijk van plaatselijke omstandigheden, maar over het algemeen geschikt voor montage op boten tot 30m zonder de noodzaak van gespecialiseerde antennes.

Volledig compatibel met populaire Apple Apps zoals iNAVx en maakt van uw iPhone in een complete navigatie oplossing.

iAIS dimensions-500x500IAIS RECIEVER-01-500x500

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg