Digital Yacht AIS Ontvanger ANT200

 316,11 netto

Ais antenne met ontvanger

Artikelnummer: ZDIGANT200 Categorie:

Beschrijving

AIS Antenne met ingebouwde AIS ontvanger in de antenne. Daarvoor geen extra hardware nodig. Simpel op het hek plaatsen en de kabel (15mtr) doorvoeren naar daar waar AIS input (NMEA) is gewenst.
Aansluiten aan plotter of PC/Laptop en 12 volt en klaar is kees.

Levert standaard NMEA output voor Plotter en/of PC aan boord. Ontvangst goed en afhankelijk van plaatsing. Buitengewoon geschikt voor pleziervaart.

Eenvoudige installatie, goede ontvangst voor pleziervaart en goedkoop! Wordt niet geleverd met beugel voor bevestiging aan hek.

Ideaal voor gebruik in combinatie met bestaande kaarplotters met een AIS mogelijkheid zoals Garmin, Raymarine, Navico, Standard Horizon en Furuno systemen.

Verbindt de NMEA0183 (4800 baud) output van uw GPS naar de ANT200 en wordt automatisch gemultiplext (samengevoegd)met de langzamere GPS gegevens met de snelle AIS gegevens en vervolgens op hoge snelheid doorgezonden naar de NMEA output (38,400 baud) – perfect voor verbinding met een kaartplotter of PC met slechts één NMEA input mogelijkheid.

Kenmerken:

* Multiplexed NMEA input voor een enkele NMEA GPS+AIS gegevens output met 38,400 baud
* Simpel te installeren “all in one” intelligente antenne oplossing
* Ingebouwde 1″ x 14 TPI draadverbinding voor bestaande VHF koppelingen, die reeds aanwezig zijn.
* 15mtr Stroom/Gegevens kabel
* High performance tweekanaals AIS ontvanger voor gebruik met kaartplotter, rdarsystemen en PC
* Hoge snelheid NMEA output (38,400 baud)

NOTITIE: Ook verkrijgbaar met 5mtr kabel en USB aansluiting. Bij uw bestelling aan geven welke uitvoering u wenst!!!

* NOTITIE – Net zoals met handheld marifoons is het bereik beperkt ten opzichte van een antenne opstelling in de top van de mast. De ANT200 mag niet worden vergeleken met een Digital Yacht AIS 100/200 black box AIS systeem. Indien een maximum bereik uw wens is dan dient u een ander systeem te kiezen. Voor de pleziervaart is deze Antenne/Ontvanger combinatie een goed en goedkoop alternatief indien een bereik van 10 Nm voldoende is is de ANT200 een perfecte oplossing.

ant200-500x500ant200-01-500x500

Extra informatie

Gewicht 1 kg