Digital Deep Sea Transponder Class B met VHF+AIS Antenne CLB2000

 1.179,75 netto

Digital Deep Sea CLB2000 Transponder met VHF en GPS Antenne

Artikelnummer: ZDIGCLB2000 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Class B voor niet-verplichte schepen. De beste oplossing voor AIS in combinatie met GPS/VHF antenne.

Deze compacte Class B transponder heeft drie(3) uitgangen; NMEA0183, NMEA 2000 en USB connectie, daardoor kan het aan elk AIS compatibel apparaat, zoals kaartplotter en/of software toepassing worden aangesloten.
De CLB2000 gebruikt de laatste Transponder technologie om het beste resultaat en mogelijkheden uit een kleine behuizing te halen. Deze Transponder is half zo klein als de tot nu toe gebruikelijke generatie transponders.
Het configureren van uw vaste scheepsgegevens zoals MMSI, roepnaam, bootnaam, afmetingen etc. wordt gemaakt met de bijgevoegde proAIS2 software toepassing; geschikt voor zowel Windows als ook Mac. Eenmaal geconfigureerd zal het apparaat alle AIS gegevens naar een PC of Mac zenden. Ook de kaartplotters van Garmin, Raymarine, Navico en Furuno kunnen eenvoudig worden aangsloten.

Voor een permanente verbinding met USB aansluiting naar PC of Mac bevelen wij een NMEA naar USB adapter aan. Hiermee voorkomt u de overdracht van ongewenste aarde verbindingen en heeft u voldoende isolatie/bescherming tegen statisch overdrachten.

De CLB2000 wordt geleverd met een makkelijk te installeren VHF+GPS antenne. Hiermee kan u via de één 1.1mtr antenne verbonden met de RG214 kabel signalen ontvangen en zenden. De splitter wordt direct met de CLB200 verbonden.

De CLB200 zal al uw AIS gegevens verzenden en tegelijkertijd de AIS signalen van ander schepen ontvangen en verwerken. Dit gebeurt binnen een bereik van ongeveer 30 Nm, afhankelijk van wee en installatie omstandigheden.
De CLB200 kan aangesloten worden met een”stilte”knop op afstand en heft twee in- en output mogelijkheden, vier status LEDs en een stevige bevestigingsbeugel. De CLB200 is hiermee een perfecte oplossing voor schepen onder de verplichte grens van 300 Ton

Kenmerken:

. Laatste AIS technologie inclusief nieuw compact ontwerp

. 12Volt en 24Volt aansluiting

. perfect om te gebruiken met bestaande kaartplotter of radar systemen

.Ingebouwde 50 kanaal GPS ontvanger( te gebruiken als back-up GPS)

. USB interface voor eenvoudig plug en play aansluiting aan PC of Mac

. Hoge snelheid NMEA output(38.400), compatibel met bestaande kaartplotters

. Geleverd met 1,1mtr combinatie VHF+GPS antenne voor dekmontage, splitter en verbindingskabels naar de CLB2000

. Vereist enkele RG214 kabel tussen antenne en splitter

. Stilte knop op afstand

. Geleverd met programmeer software voor het programmeren van de CLB2000

. Eenvoudige installatie met instllatie metriaal (bijgeleverd) en montage beugels

CLB2000 system-500x500

Extra informatie

Gewicht 2 kg