SmarterTrack 2015 nu beschikbaar

door ShipSoft Marine

Een nieuwe versie van onze populaire Windows Navigatie Software SmarterTrack 2015 is inmiddels vrijgegeven.
Nu met toevoeging van de krachtige Theyr weerdienst, Het is volledige compatibel met de nieuwste Windows 8 tablets (en de ingebouwde interne GPS). Hert bevat ook andere kleinere updates en verbeteringen, SmarterTrack 2015 is de perfecte navigatie-software voor iedereen met een bestaande Navionics gebaseerde kaartplotter.
Gebruikers kunnen hun bestaande kaarten kopiëren naar de harde schijf (gratis) van de PC om te voorkomen dat een dubbele set van kaarten gekocht moet worden of de cartridge permanent aangesloten op de PC te hebben, zoals zo vaak het geval is met andere pc-navigatiesoftware. Routes en waypoints aangemaakt op SmarterTrack kunnen worden gekopieerd naar de SD-kaart en vervolgens geladen worden in de aangegeven kaartplotter.
SmarterTrack 2015 kost £ 250 ex. BTW en bestaande gebruikers kunnen updaten voor £ 25 ex. BTW. Een demoversie van SmarterTrack 2015 kunt u hier downloaden.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.